Avoinna sopimuksen mukaan.

 

Timo ”Sauna-Timo” Kaukonen

Puh. 044 504 8635

 

Hoidon aikana en pääse vastaamaan puhelimeen,

mutta soitan takaisin päin

kun vapaudun.

Anna lahjaksi ikimuistoinen elämys ja hyvää oloa!

 

Lahjakortti kuppaukseen tai saunahoitoon muistetaan varmasti.

 

Osta lahjakortit suoraan Timolta, puh. 044 504 8635 tai varaa omasi sähköpostilla timo@saunansisu.fi.

Löylyt keskustan kelosaunassa?

 

Saunan voi vuokrata myös yksityiskäyttöön. Soita Timolle ja kysy lisätietoja!

Saunansisu Oy

Rautatienkatu 23

15140 Lahti

 

Puhelin 044 504 8635

Sähköposti: timo@saunansisu.fi

 

 

HINNASTO

 

• Kuppaus 80€

• Kuivakuppaus 50€

• Turvehaudehoito 70/120€

• Nesteenpoistohaudehoito 75/130€

• Turvesauna 4:lle 160€

• Tervasauna 4:lle 140€

• Ruusu-hunaja-suolasauna 4:lle 180€

• Turve/tervasauna "Teille kahdelle" 150€

 

Kaikkiin Saunansisun hoitoihin sisältyvät hoitoaineet, pesuaineet, pefletti, sekä lopuksi pakuritee tai lämmin juoma ja pieni suolapala.

 

Voit vuokrata pyyhkeen hintaan 5 € kerta, tai voit tuoda oman pyyhkeen tullessasi. Huom! Pyyhe voi värjääntyä turve- ja tervahoidoissa, joten ota mahdollisimman vanha ja virttynyt pyyhe!

 

 

YKSILÖHOIDOT

 

Kuppaus, 80€

Kesto 90 min. Lue täältä lisää kuppauksesta.

 

Kuivauppaus, 50€

Kesto 45 min. Lue täältä lisää kuppauksesta.

Kuivakuppaus kuppauksen lisähoitona 40€ kerta.

 

 

Turvehaudehoito,

yhdelle 70 € tai kahdelle 120€

Kesto 120 min. Sopii erityisesti urheilijoille palautumiseen.

 

Saunansisun turvehaudehoito alkaa rentouttavalla ja ihon huokosia avaavalla saunalla. Alkusaunan jälkeen peseytymistilassa levitetään lämmitetty turve asiakkaan iholle kauttaaltaan. Sen jälkeen asiakas kääritään kapalomaiseen kääreeseen lämpölakanaan ja huopaan. Hauteessa ollaan noin 45 minuuttia, jonka aikana turpeen hoitavat aineet imeytyvät elimistöön ja turve sitoo itseensä kuona-aineita. Koko hoitoon varataan aikaa noin kaksi tuntia.

 

Hoidon jälkeen runsas veden juominen on tärkeää, että vältytään aineenvaihdunnan kiihtymisestä ja kuona-aineiden poistumisesta johtuvalta päänsäryltä ja mahdolliselta huonovointisuudelta.

 

Haudehoitoihin voi tulla enintään kaksi henkilöä kerrallaan.

 

Huom!

Raskaana oleville sekä sydän- ja verisuonitauteja sairastaville tarjoamme vain osaturvehoitoja.

 

 

Nesteenpoistohaudehoito,

yhdelle 75€ tai kahdelle 130€

Kesto 120 min. Sopii erityisesti painonpudottajille.

 

Saunansisun nesteenpoistohaudehoito alkaa rentouttavalla ja ihon huokosia avaavalla saunalla. Alkusaunan jälkeen peseytymistilassa levitetään lämmitetty suola-hunaja-turve asiakkaan iholle kauttaaltaan. Sen jälkeen asiakas kääritään kapalomaiseen kääreeseen lämpölakanaan ja huopaan. Hauteessa ollaan noin 45 minuuttia, jonka aikana turpeen hoitavat aineet imeytyvät elimistöön ja turve sitoo itseensä kuona-aineita. Hunaja pehmentää ihoa ja suola kiihdyttää aineenvaihduntaa. Koko hoitoon varataan aikaa noin kaksi tuntia.

 

Saunansisussa käytetään suomalaista NaturaMedian tuottamaa erittäin laadukasta Elämänsuolaa.

 

Hoidon jälkeen runsas veden juominen on tärkeää, että vältytään aineenvaihdunnan kiihtymisestä ja kuona-aineiden poistumisesta johtuvalta päänsäryltä ja mahdolliselta huonovointisuudelta.

 

Haudehoitoihin voi tulla enintään kaksi henkilöä kerrallaan.

 

Huom!

Raskaana oleville sekä sydän- ja verisuonitauteja sairastaville tarjoamme vain osaturvehoitoja.

 

 

 

RYHMÄHOITOJA

 

Kaikkiin Saunansisun ryhmähoitoihin sisältyvät hoitoaineet, pesuaineet, pefletti, sekä lopuksi pakuritee tai lämmin juoma ja pieni suolapala.

 

Voit vuokrata pyyhkeen hintaan 5 € kerta, tai voit tuoda oman pyyhkeen tullessasi. Huom! Pyyhe voi värjääntyä turve- ja tervahoidoissa, joten ota mahdollisimman vanha ja virttynyt pyyhe!

 

 

Turvesauna 4:lle, 160€

Kesto 120 min. Minimi ryhmäkoko 4 hlö. Lisähenkilöt 40€/hlö.

 

Turvesaunahoito alkaa peseytymisellä ja saunan lämmössä oleskelulla. Lämmittelyn jälkeen iho huuhdellaan ja hoitoturve levitellään iholle itse tai kaverin auttamana. Myös hiuksiin voi laittaa turvetta, joka hoitaa päänahkaa. Turpeen annetaan olla iholla n. 35 min., jona aikana nautitaan saunan lämmöstä, kevyesti löylytellen. Saunasta voi myös poistua välillä. Ihoa tulee hieroa saunomisen aikana, jotta turve ei kuivuisi iholle. Lopuksi huuhdellaan turve pois pelkällä vedellä, pesuaineita ei käytetä. Turvesaunahoito aktivoi aineenvaihduntaa, joten juominen on tärkeää ennen hoitoa, hoidon aikana sekä sen jälkeen. Alkoholia ei suositella hoidon aikana.

 

 

Tervasauna 4:lle, 140€

Kesto 120 min. Minimi ryhmäkoko 4 hlö. Lisähenkilöt 35€/hlö.

 

Tervasaunahoito alkaa peseytymisellä tervatuotteilla ja tervantuoksuisen saunan lämmössä oleskelulla. Lämmittelyn jälkeen iho huuhdellaan, ja hautatervasta ja oliiviöljystä tehty seos levitellään iholle. Tervan annetaan olla iholla n. 35 min., jonka aikana nautitaan saunan lämmöstä, kevyesti löylytellen. Saunasta voi myös poistua välillä. Lopuksi terva-oliiviöljyseos huuhdellaan pois ja peseydytään tervansaippualla. Tervasaunahoito aktivoi aineenvaihduntaa, joten juominen on tärkeää ennen hoitoa, hoidon aikana sekä sen jälkeen. Alkoholia ei suositella hoidon aikana.

 

 

Villiruusu-hunaja-suolasauna 4:lle, 180€

Kesto 120 min. Minimi ryhmäkoko 4 hlö. Lisähenkilöt 45€/hlö.

 

Saunansisun villiruusu-hunaja-suolasaunahoito alkaa peseytymisellä ruusutuotteilla ja ruusuntuoksuisen saunan lämmössä oleskelulla. Lämmittelyn jälkeen iho huuhdellaan, ja iholle levitetään villiruusu-hunaja-suolakuorinta. Seoksen annetaan olla iholla n. 35 min., jonka aikana nautitaan saunan lämmöstä, kevyesti löylytellen ja ihoa hieroen. Samalla jaloille tehdään viilentävä ruusujalkakylpy. Saunasta voi myös poistua välillä. Lopuksi villiruusu-suola-hunajakuorinta huuhdellaan pois ja peseydytään ruusutuotteilla. Villiruusu-hunaja-suolasaunahoito aktivoi aineenvaihduntaa, joten juominen on tärkeää ennen hoitoa, hoidon aikana sekä sen jälkeen. Alkoholia ei suositella hoidon aikana.

 

 

Turve/tervasauna "Teille kahdelle", 150€

Kesto 120 min.

 

Saunansisun parisauna alkaa peseytymisellä turve tai tervatuotteilla peseytymisella ja tunnelmallisen saunan lämmössä oleskelulla. Lämmittelyn jälkeen iho huuhdellaan ja hunajalla ja suolalla maustettu hoitoturve levitellään iholle itse tai kaverin auttamana. Myös hiuksiin voi laittaa turvetta, joka hoitaa päänahkaa. Turpeen annetaan olla iholla n. 35 min., jona aikana nautitaan saunan lämmöstä, kevyesti löylytellen. Saunasta voi myös poistua välillä. Ihoa tulee hieroa saunomisen aikana, jotta turve ei kuivuisi iholle. Lopuksi huuhdellaan turve pois pelkällä vedellä, pesuaineita ei käytetä. Turvesaunahoito aktivoi aineenvaihduntaa, joten juominen on tärkeää ennen hoitoa, hoidon aikana sekä sen jälkeen. Alkoholia ei suositella hoidon aikana.

Saunansisu tarjoaa Lahden keskustassa perinteistä- ja kuivakuppausta, sekä sauna- ja haudehoitoja.

 

Hoidot sopivat erityisesti urheilijoille, painonpudottajille sekä kaikille omasta hyvinvoinnista kiinnostuneille.

 

Takuuvarma elämys polttari- ja synttärisankareille!

© Saunansisu 2015